Blijdensteinstraat 2D, 9403 AW Assen
Direct uw spreek- & luisterinstallatie bestellen
Wij werken hard aan passende oplossingen voor uw situatie!

Hoe plaats ik een bestelling voor mijn spreek- luistersysteem op ontmoetingsraam.nl ?

Simpel, door het contactformulier op deze pagina in te vullen. We zijn namelijk geen ‘echte’ webshop. Maar een leverancier van professionele audio en video oplossing. Die in een enorm kort tijdsbestek een mooi initiatief uit de grond hebben weten te trekken.

We werken aan een webshop module. Maar tot die tijd is ons contact formulier de aangewezen plek voor het plaatsen van je bestelling!

Wat gebeurt er nadat je een bestelling geplaatst hebt?

We nemen direct contact met je op. Afhankelijk van je keuze krijg je per e-mail een factuur van je bestelling met hierin een iDeal betaallink. Nadat de factuur voldaan is middels de iDeal betaallink krijg je hiervan een bevestiging en maken we de door jouw bestelde spreek- luisterverbinding klaar. We pakken alle nodige onderdelen in een stevige doos. Doen hier een Nederlandstalige instructiekaar bij. En voorzien deze doos van voldoende vulmateriaal ter bescherming van de door jou bestelde spullen. Vervolgens versturen we je bestelling naar het door jou opgegeven adres. Natuurlijk krijg je een track&trace van ons en per e-mail een verzend bevestiging van je bestelling.