Blijdensteinstraat 2D, 9403 AW Assen
Welkom bij Ontmoetingsraam.nl
De druk om contact te willen hebben zal sterk stijgen, zeker bij mooi weer.

Vooruitkijken naar nieuwe communicatietechnieken is nu belangrijker dan ooit voor verpleeg en zorginstellingen. Nu het afgekondigde bezoekverbod verlengt is tot in ieder geval 28 april zal de druk om contact te willen hebben van bewoners/cliënten alleen maar stijgen. Om nog maar te zwijgen over de enorme behoefte van familie om bewoners/cliënten in uw verpleeg of zorginstelling te willen bezoeken.

Begrijpelijk, en hartstikke legitiem. Maar helaas laat de huidige situatie in verband met de Corona crisis ons geen andere keus dan dit contact uit de weg te gaan

Enkele dagen geleden ontvingen wij een verzoek van één van de grotere, regionale, zorginstellingen. Of wij in staat waren om een spreek- luister verbinding technisch te realiseren. Zodat bewoners/cliënten en familie alsnog de gelegenheid hebben om contact met elkaar te onderhouden. En het gemis van sociale interactie op een veilige, maar ook vooral eenvoudige, wijze in te vullen.

 

Na een interessante brainstorm sessie kwam naar voren dat een Ontmoetingsraam dé oplossing zou zijn voor deze uitdaging. Door het plaatsen van een eenvoudige audioverbinding met behulp van microfoons en luidsprekers is een eenvoudige spreek- luisterverbinding te realiseren. Waarbij het belangrijk was dat zorginstellingen de apparatuur zelf eenvoudig kunnen aansluiten en gebruiken. Zodat er niet eerst een monteur ter plaatste hoeft te komen. Met alle mogelijke gezondheidsrisico’s als gevolg.

 

Het concept wat hier uitrolde is een enorm betaalbare spreek- luisterverbinding. Waarmee zorginstellingen zelf hun eigen ontmoetingsraam creëren.

 

Ik ben Mark Molema en bedenker van Ontmoetingsraam.nl. Als onderdeel van mijn bedrijf MMconcept leveren we met Ontmoetingsraam.nl professionele en gemakkelijke spreek- luisterverbindingen die we samen met de zorgsector hebben ontwikkeld.

Direct contact met Mark?

Of bel 0592 – 760 006 en krijg Mark direct aan de lijn.